Zombie symphonie

Sparebankstiftelsen SR-Bank  tildelte i 2014 20.000,- kr til Sveio drilltropp.
Pengene ble brukt til kostymer og kulisser til vårt accessories prosjekt, Zombie Symphony.

Team Accessories i Sveio Drilltropp inkluderer 18 utøvere fra tre ulike tropper i alderen 11-19 år. Prosjektet er satt sammen for å skape samhold mellom både utøvere og foreldre. Klassisk musikk med fengende skumle toner, avansert drillteknikk, dans, drama, og ikke minst bruk av «skumle» men elegante accessories, kulisser og kostymer, skal sørge for at våre utøvere får et spennende år med utstrakt fysisk aktivitet. Ukentlige treninger, seminarer og deltakelse i konkurranse skal ende med NM i juni.

Handlingen i stykket er lagt til en «gravplass» hvor en ung jente møter musikalske zombier.

Samhold også blant foreldre kommer snikende når vi sammen bygger kulisser og klargjør kostymer, og ikke minst får følge stykket etter hvert som det blir til og stolt kan dele gleden med utøverne over ferdig resultat.

Vi deltok på NM i korpsdrill i Stjørdal i juni med dette programmet, og gikk helt til topps med vår fremføring. Neste steg var EM i Kroatia i oktober hvor det ble sølv i juniorklassen i accessories. I 2015 gjentok vi suksessen med noen endringer, tok gull i NM og sølv i seniorklassen i accessories under EM i Italia oktober 2015.

IMG_7166 IMG_7169 IMG_7153 IMG_7148

Vi er utrolig glade for støtten, og vil rette en stor takk til Sparebankstiftelsen Sr-bank.
Se deres nettside her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *